Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: bez pieczenia

Miodowe ciastka bez pieczenia

Składniki:  1/4 l miodu  120 g cukru  250 g orzechów włoskich łuskanych Sposób wykonania: Miód z dodatkiem cukru doprowadzić do wrzenia. Gdy się ładnie przyrumieni dodać posiekane orzechy i nadal smażyć nie przerywając mieszania. Gdy całość zgęstnieje wylać masę na blasze i rozwałkować i odstawić na kilka godzin do zastygnięcia. Po tym czasie pokroić ciasto…

Makowe ciasteczka bez pieczenia

Składniki: szklanka miodu 6 łyżeczek cukru szklanka maku 2 łyżki siekanych orzechów oliwa do posmarowania blachy Sposób wykonania: Miód z dodatkiem cukru i maku doprowadzić do wrzenia. Gdy całość lekko się zarumieni wrzucić posiekane orzechy. Dokładnie wymieszać i przelać na blasze posmarowana oliwą. Wyrównać wierzch i odstawić do zastygnięcia. Po tym czasie pokroić na małe…