Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: andruty

Kruche wafle z masą z ciasteczkami

Składniki: opakowanie wafli 3 jaja 2 margaryny 9 łyżek cukru 2 łyżki kakao kruche ciasteczka Sposób wykonania; Jajka z dodatkiem cukru ubić w kąpieli wodnej. Wówczas dodać kakao, margarynę i całość dokładnie utrzeć. Na koniec dodać jeszcze pokruszone ciasteczka i całość dokładnie wymieszać. Powstałą masa przełożyć andruty i pokroić w trójkąty.

Andrut na święta

Składniki: paczka andrutów 1 margaryna 3 szklanki cukru 2 szklanki mleka w proszku 11/2 szklanka mleka gotowanego 2 łyżki kakao Sposób wykonania: Margarynę stopić w rondelku na małym ogniu, wówczas zdjąć rondelek z ognia i dodać cukier rozpuszczony w odrobinie wody. Następnie mleko w proszku wymieszać ze zwykłym zimnym mlekiem i wlać do masła. Całość…

Ciasto na andrucie z masą poziomkową

Składniki: 2 prostokątne andruty 50 dag cukru ¼ tabliczki czekolady 25 dag zmielonych migdałów ½ kostki masła 1 szkl. konfitury poziomkowej Sposób wykonania: Cukier wsypać do 1 szklanki wody i cały czas mieszając doprowadzić do wrzenia aż cukier się rozpuści i powstanie gesty syrop. Wówczas dodać do niego połamaną czekoladę i gotować jeszcze do rozpuszczenia…

Czekoladowy mazurek na andrucie

Składniki: 2 prostokątne andruty 50 dag cukru ¼ tabliczki czekolady 25 dag zmielonych migdałów ½ kostki masła 1 szkl. konfitury truskawkowej Sposób wykonania: Cukier wsypać do 1 szklanki wody i cały czas mieszając doprowadzić do wrzenia aż cukier się rozpuści i powstanie gesty syrop. Wówczas dodać do niego połamaną czekoladę i gotować jeszcze do rozpuszczenia…

Ciasto z andrutami

Składniki: andruty okrągłe 4 sztuki kandyzowana skórka pomarańczowa 2 łyżki Masa czekoladowa: masło 20 dag gorzka czekolada 20 dag mleko 1 szklanka kakao 3 łyżki żółtka 2 sztuki jajko 1 sztuka cukier 15 dag spirytus 40 ml Masa migdałowa: cukier 20 dag migdały obrane 20 dag kasza manna 3 łyżki mleko 1/2 szklanki kremówka 1/3…