Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Proste ciasto herbaciane z bakaliami

Składniki:

  • 2 szklanki mocnego naparu herbaty
  • 40 dkg suszonych owoców (rodzynki, daktyle, morele, śliwki)
  • ½ szklanki orzechów
  • 25 dkg mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • dwie szczypty cynamonu lub inny aromat
  • 20 dkg brązowego cukru
  • 1 jajko


Sposób przyrządzenia:

Owoce i orzechy rozdrobnić wg uznania, zalać herbatą, odstawić do lodówki na noc. Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier, aromat i jajko. Dodać owoce, namoczone orzechy i herbatę. Wymieszać bardzo dokładnie. Odpowiednio dużą formę do pieczenia nasmarować masłem, oprószyć mąką i wlać do niej ciasto. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 150 stopni C przez 45 minu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *