Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Nowości na portalu

Witamy ponownie na naszym serwisie. Na początek kilka ważnych spraw. Po pierwsze uruchomiliśmy nowy CZAT dla użytkowników naszego portalu, zapraszamy do jego testowania, chyba tak jak poprzednio godzina wielkiego czatowania to 21.
Sprawa druga Rejestracja w serwisie. Po rejestracji powinni państwo otrzymać e-maila proszącego o potwierdzenie rejestracji przez kliknięcie dodanego linku, bez zrobienia tego nie będzie się można logować do serwisu, maile te mogą być blokowane przez filtry „antyspamowe”, więc może wyglądać że państwo takiego nie otrzymali… Proszę wtedy o kontakt.
I sprawa chyba najważniejsza przepisy, które Państwo nadsyłają publikowane są z pewnym opóźnieniem, taki jest "cykl produkcyjny" portalu. W tym miejscu pragniemy Bardzo Podziękować wszystkim, którzy nadesłali przepisy i prosimy o więcej :).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *