Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mus z suszonych moreli i jabłek

Kolejna propozycja na znakomity owocowy mus. Będziesz zaskoczony jaki dobry. Mus z suszonych moreli i jabłek. Do przygotowania tego przepisu potrzebujesz: suszonych moreli, jabłek, cynamonu i goździków.  
 

Składniki:

  • 1 szkl suszonych moreli 
  • 7 jabłek
  • 1 laska cynamonu
  • kilka goździków
  • 250 ml wody 

Sposób wykonania:

  1. Umyte jabłka obrać ze skórki.
    Następnie pokroić je na mniejsze kawałki, usuwając gniazda nasienne.
    Wrzucić pokrojone jabłka do garnka i podlać wodą.
    Doprowadzić do wrzenia.
    Dodać jeszcze goździki, cynamon i suszone morele. 
    Trzymać na małym ogniu do momentu, aż jabłka się rozpadną.
    W razie potrzeby można w trakcie dolać jeszcze trochę wody. 
    Z gotowego musu wyjąc laskę cynamonu.
    Mus można podawać od razu po przygotowaniu lub przełożyć do słoików i przechowywać w lodówce.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *