Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron z bakłażanem i pieczarkami

Składniki:

  • 3 bakłażany
  • 10 dag pieczarek
  • 20 dag makaronu
  • oliwa

    Sos:

  • 5 plasterków szynki
  • sól
  • pieprz
  • bazylia
  • 10 dag koncentratu pomidorowego
  • 2 łyżki wody

Sposób wykonania:

  1. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
    W między czasie pieczarki pokroić oprószyć solą oraz pieprzem i przesmażyć na rozgrzanej oliwie.
    Następnie obrane bakłażany pokroić w słupki, które posolić i dostawić aby puściły sok, wówczas odcedzić je z tego soku i również obsmażyć na rozgrzanej oliwie.
    Odcedzony makaron, pieczarki i bakłażany przełożyć do naczynia żaroodpornego.
    Natomiast szynkę pokroić w kostkę i smażyć ją podlewając odrobiną wody po czym dodać koncentrat pomidorowy.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz bazylią.
    Trzymamy jeszcze przez chwile na małym ogniu aby sos zgęstniał.
    Wówczas zalać sosem makaron z dodatkami i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i zapiekać około 20 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *