Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Hinduski chleb Tandoori

Składniki:

  • 3 szklanki mąki pszennej
  • 1 szklanka wody
  • 1 łyżka roztopionego masła
  • sól do smaku

Sposób wykonania:

  1. Jest to spolszczona wersja powszechnego w Indiach chleba lub jak ktoś woli placków zastępujących chleb wypiekana w glinianym piecu zwanym tandorr.
    Mąkę przesiać, wymieszać z solą, dodać wodę, wyrabiać około 10 minut aż ciasto stanie się sprężyste i będzie odstawało, od dłoni. Tak przygotowane ciasto przykryć czystą ściereczką i odstawić na 30 minut. Po tym czasie ciasto podzielić na 6 części, uformować w okręgi o średnicy około 15 cm, posmarować każdy roztopionym masłem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 230 stopni C przez około 15 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *