Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Smerfna jagodaParticipant
Ja do takich szybkich dan dodaje jeszcze kielki np fasolki mung, trawy, slonecznika czy zboz – wtedy szybka potrawa staje sie bardziej wartosciowa i nabiera fajnego charakteru.
A kielki hoduje sobie przez cały rok w takiej kielkownicy: [url=http://terapiasokami.pl/pl/p/Kielkownica-automatyczna-Fresh-Life/65]Automatyczna kielkownica Fresh Life[/url] – w ogole na tej stronie znajdziecie tez tansze troche, bo ja nieco poszalalam:)B)Smerfna jagodaParticipantJa do takich szybkich dan dodaje jeszcze kielki np fasolki mung, trawy, slonecznika czy zboz – wtedy szybka potrawa staje sie bardziej wartosciowa i nabiera fajnego charakteru.
A kielki hoduje sobie przez cały rok w takiej kielkownicy: [url=http://terapiasokami.pl/pl/p/Kielkownica-automatyczna-Fresh-Life/65]Automatyczna kielkownica Fresh Life[/url] – w ogole na tej stronie znajdziecie tez tansze troche, bo ja nieco poszalalam:)B)Smerfna jagodaParticipantJa tez uwazam, ze[b] przyprawy to esencja kuchni[/b], gotowania i przyrzadzania potraw. Jako wielbicielka kuchni 5 przemian przyprawiam wszystko i zawsze – ale tylko z glowa i zgodnie z zasadami tej kuchni.
Jak lubicie przyprawowe szalenstwo i posilki komponowane przyprawami do potrzeb organizmu to polecam lekture „[url=http://www.nokaut.pl/ksiazki/5-przemian-w-kuchni-i-w-zyciu-9788372292698.html]5 przemian w kuchni i w zyciu[/url]” – zmienia na plus podejscie do gotowania.Smerfna jagodaParticipantJa tez uwazam, ze[b] przyprawy to esencja kuchni[/b], gotowania i przyrzadzania potraw. Jako wielbicielka kuchni 5 przemian przyprawiam wszystko i zawsze – ale tylko z glowa i zgodnie z zasadami tej kuchni.
Jak lubicie przyprawowe szalenstwo i posilki komponowane przyprawami do potrzeb organizmu to polecam lekture „[url=http://www.nokaut.pl/ksiazki/5-przemian-w-kuchni-i-w-zyciu-9788372292698.html]5 przemian w kuchni i w zyciu[/url]” – zmienia na plus podejscie do gotowania.Smerfna jagodaParticipantTylko na ciepło i z koperkiem – delicje!
Smerfna jagodaParticipantTylko na ciepło i z koperkiem – delicje!
-
AuthorPosts