Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasto z kisielem i galaretką

Składniki:

    Biszkopt:
    – 1,5 szklanki mąki
    – 1,5 szklanki cukru
    – 6 jajek
    – 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
    – 3 łyżki wody
    Masa:
    – 2 kisiele wkolorze np: żółtym, zielonym
    – 2 galaretki jaki jest kisiel
    – 1/2 kostki margaryny
    – 1/2 l wody i 1/2 szklanki wody
    Owoce:
    w zależności jaki kolor mamy masę: żółtą to banan 2szt lub winogron , mandarynka ,pomarańcz, jabłka, co kto woli.

    Wykonanie:

    Biszkop upiec tradycyjnie: białka+cukier, potem żółtka, mąka
    Masa: 2 kisiele ugotować w 1/2 l wody, galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki wody gorącej i wlac do ugotowanego kisielu , wymieszać.
    Margarynę rozpuścić w garnuszku i wymieszać z gorącą masą kisielową -galaretkową.
    Biszkopt upieczony, wystudzony przekroić wzdłuż i nałożyć owoce na biszkopt , a na nie gorącą masę.
    Przyłożyć drugą połową biszkoptu. Biszkopt przykryć drugą połową biszkopu i posypać cukrem pudrem.
    SMACZNEGO!!!! Ciasto się udaje i dzieciom smakuje…

8 comments for “Ciasto z kisielem i galaretką

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *