Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasteczka z pistacjami Klaudii

Pyszne i mocno kruche ciasteczka z pistacjami przepisu Klaudii. Musisz ich spróbować. Do wykonania przepisu potrzebujesz: pistacji, masła, mleka, mąki oraz cukru pudru. 
 

Składniki:

  • 50 g posiekanych pistacji
  • 175 g masła
  • 75 g cukru pudru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego
  • szczypta soli
  • 1  łyżka mleka
  • 250 g mąki

Sposób wykonania:

  1. Do miski wrzucić masło.
    Wsypać do niego cukier puder i cukier waniliowy. 
    Razem utrzeć na puszystą masę.
    Wówczas dodać jeszcze mleko oraz sól.
    Nadal ucierać, aż powstanie biała masa.
    Wrzucić obrane i posiekane pistacje.
    Całość wymieszać.
    Gotowe ciasto rozwałkować na 4cm placek.
    Wykroić z niego okrągłe ciasteczka np. szklanką.
    Ciastka ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. 
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 170 stopni i piec około 15 minut. 
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *