Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chińskie sakiewki

Składniki:
• 400 g surowych krewetek
• 1 puszka pędów bambusa
• 50 g świeżego imbiru
• 1 ząbek czosnku
• 1 pęczek kolendry
• 1 ostra papryczka chilli
• 400 g mięsa wieprzowego mielonego
• 1 bulionetka Bulion wołowy KNORR
• 50 g rodzynek
• 1 paczka ciasta chińskiego do wontonów (można kupić mrożone w supermarketach)
• ½ l Ramy Culinesse lub inne tłuszcz roślinny do smażenia
• 1 Fix Słodko-kwaśny KNORR

Sposób przyrządzenia:
Umyj krewetki i pokrój w drobną kostkę. Pokrój drobno pędy bambusa, imbir obierz i zetrzyj na tarce. Posiekaj drobno czosnek, kolendrę i ostrą papryczkę. Wymieszaj wszystko z krewetkami i mięsem mielonym.

Rozpuść na patelni bulionetkę Bulion wołowy KNORR dodając dwie łyżki wody. Połącz wywar z mięsem i dokładnie wymieszaj. Na końcu dodaj rodzynki.

Farsz nakładaj na rozmrożone ciasto do wontonów, ściskając brzegi ciasta formuj małe sakiewki. Nakryj gotowe pierożki ściereczką aby się nie wysuszyły.

Rozgrzej w garnku Ramę Culinesse i smaż pierożki, aż uzyskają złoty kolor (sprawdź przecinając jeden czy jest już gotowy – zależy to od temperatury tłuszczu i wielkości Twoich pierożków). Układaj gotowe pierożki na papierowym ręczniku, aby odciągnąć nadmiar tłuszczu.{hidetags}

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *