Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Bananowy krem Czarka

Desery,  które przyrządzisz w 5 minut i te bardziej pracochłonne. Ale wszystkie wyśmienite i smaczne. Bananowy deser Czarka. Do jego wykonania potrzebujesz: bananów, płatków owsianych, cynamonu i gałki muszkatołowej. 
 

Składniki:

  • 2 banany
  • 5 łyżek płatków owsianych
  • 1 jajko
  • ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej
  • ¼ łyżeczki cynamonu
  • 150 g serka wiejskiego

Sposób wykonania:

  1. Przed przygotowaniem kremu należy dzień wcześniej zamoczyć płatki owsiane we wrzącej wodzie.
    Następnego dnia dodać do nich jajko i razem wymieszać.
    Natomiast banana obrać i rozdrobnić widelcem.
    Drugiego banan również obrać i pokroić na plasterki, które posłużą nam do dekoracji.
    Rozgniecionego banana dodać do płatków owsianych.
    Dodać jeszcze serek wiejski i całość dokładnie wymieszać.
    Na koniec doprawić do smaku gałką muszkatołową.
    Gotowy krem przełożyć do pucharków.
    Udekorować plasterkami banana i posypać cynamonem. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *