Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Babka marmurkowa Kingi

 

Składniki:

 

  • 20 dag mąki
  • 20 dag cukru
  • 1 cukier waniliowy
  • 15 dag mąki pszennej
  • 15 dag mąki ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 4 jajka
  • 2 łyżki czekolady w proszku
  • 1 łyżka kakso
  • 2 łyżki śmietany
  • tłuszcz i bułka tarta

Sposób wykonania;
Do miękkiego masła dodać cukier i cukier waniliowy.
Całość dokładnie utrzeć po czym nie przerywając ucierania dodawać po jednym żółtku.
Gdy składniki się połączą dodawać mąkę pszenną i ziemniaczaną przesiana z proszkiem do pieczenia.
Dokładnie wymieszać i na sam koniec dodać białka ubite na sztywną pianę, delikatnie połączyć.
Następnie podzielić ciasto na 2 części.
Jedną część wylać na dno formy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułka tartą.
Natomiast do drugiej części dodać kakao, czekoladę oraz śmietankę, wymieszać.
Ciemne ciasto wylać na jasne, delikatnie mieszając widelcem aby kolory przeszły miedzy siebie.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 45-50 minut.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *