Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Babeczki z truskawkami Sylwii

Jeżeli szukasz ciekawego przepisu na domowe wypieki to idealnie trafiłeś. Dziś przepis na babeczki z truskawkami Sylwii. Lista zakupów: mąka, jajka, truskawki i wanilia. 
 

Składniki:

  • 250 g truskawek
  • 60 g masła
  • 3/4 szkl cukru 
  • 2 jajka
  • 1,5 szkl mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • ½  łyżeczki sody oczyszczonej
  • 1 szkl jogurtu naturalnego 
  • 1 laska wanilii 
 

Sposób wykonania:

  1. Do pierwszej miski wsypać mąkę przesianą z sodą oczyszczoną oraz proszkiem do pieczenia.
    Dodać cukier oraz miąższ z laski wanilii.
    Do drugiej miski wbić jajka.
    Dodać do nich jogurt naturalny oraz roztopione(ostygnięte) masło.
    Całość roztrzepać.
    Następnie połączyć mokre składniki z suchymi. 
    Do gotowego ciasta wrzucić jeszcze umyte, pozbawione zielonych szypułek, pokrojone na małe kawałki truskawki.
    Całość delikatnie przemieszać.
    Przełożyć ciasto do foremek na muffinki do ¾ ich wysokości.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 15-20 minut.
     

Liczba porcji: 9

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *