Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Babeczki z mięsnym farszem

Składniki:

  • 2 szkl. mąki
  • 1/2 szkl. kwaśnej śmietany
  • ½ kostki margaryny
  • 1 dag drożdży
  • ½ łyżeczki soli
  • bułka tarta

    Farsz:

  • 40 dag ugotowanego mięsa z kury
  • 1 bułka
  • 1 cebula
  • 1 żółtko
  • 1 marynowana papryka
  • 5 ogórków kiszonych
  • 15 dag pieczarek
  • 20 dag z żółtego sera
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:
    Margarynę posiekać razem z mąką, dodać sól oraz drożdże wymieszane ze śmietaną.
    Całość dokładnie wyrobić i powstałym ciastem wylepić foremki do babeczek posmarowanych tłuszczem i posypanych bułką tartą.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec aż się zezłocą.
    W między czasie mięso zemleć po czym dodać do niego namoczoną w wodzie i odciśniętą bułkę , żółtko oraz posiekaną i podsmażoną cebulkę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Podpieczone babeczki napełnić farszem i udekorować je pokrojonymi w kostkę papryką, ogórkiem i pieczarkami.
    Wierzch posypać jeszcze startym serem i zapiec w piekarniku.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *