Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

3 Bit

Wygląda jak ciasto marcinek a smakuje jak 3 Bit. Można je zrobić na cienkim biszkopcie, a później układać warstwy herbatników ale można też użyć tylko herbatników.

Składniki:
• herbatniki 10 paczek
• budyń waniliowy lub śmietankowy 1 sztuka
• mleko 250 ml
• mleko słodzone skonednsowane 1 puszka
• masło 1/2 kostki
• kremówka 36 % 250 ml
• śmietan fix oetker 1 sztuka
• gorzka czekolada 1 tabliczka

Sposób przyrządzenia:

Gotujemy puszkę z mlekiem około 3 godzin – cały czas musi być ona zanurzona w wodzie. Studzimy.
Gotujemy budyń na 250 ml mleka. Studzimy. Kremówkę ubijamy z śmietan fixem na sztywno.
Budyń ucieramy z masłem na puszysta masę.
Teraz przystępujemy do układania ciasta:
najpierw biszkopt albo herbatniki, na to warstwa kajmaku (ugotowane mleko), następnie herbatniki, masa budyniowa, znowu herbatniki, bita śmietana i herbatniki i postępujemy tak z tymi warstwami do końca składników. Na ostatnią warstwę herbatników wylewamy rozpuszczoną czekoladę i możecie posypać lekko wiórkami kokosowymi.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *