Herbaciany poncz
Herbaciany poncz4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 1 filiżanka czarnej herbaty
- laska cynamonu
- 20 ml soku z limonki
- cukier
- skórka z limonki
Sposób wykonania:
Herbatę z dodatkiem laski cynamonu zaparzyć w gorącej wodzie.
Następnie dodać jeszcze sok z limonki i doprawić do smaku cukrem.
Udekorować skórką z limonki.
- Szczegóły
- Kategoria: Herbata
- Opublikowano: poniedziałek, 16, styczeń 2012 09:53
- Edyta Tomaszewicz
- Kawa
- Herbata
- Bezalkoholowe
- Koktaile
- Wódka
- Gin
- Brandy
- Whisky
- Likiery
- Piwo
- Rum
- Bourbon
- Wino
- Wino domowe
- Na kaca
- Nalewki
- Tequila
- Szampan