Cebula z grilla
Cebula z grilla4.75 out of 5 based on 221 voters.
Składniki:
- biała i czerwona cebula
- ocet winny
- oliwa z oliwek
- sól, pieprz
- posiekany rozmaryn
Sposób przyrządzenia:
Cebulę obrać nie odcinając „stopki” korzeniowej, przekroić wzdłuż na połówki. Ułożyć cebulę na talerzy, przyprawić solą i pieprzem, skropić octem, pozostawić na 1 godzinę. Cebulę posmarować oliwą, opiec na gorącym grillu. Opieczoną cebulę posypać posiekanym rozmarynem i dopiec na grillu przykrytą tacką aluminiową.
- Szczegóły
- Kategoria: Warzywa z grilla
- Opublikowano: piątek, 05, maj 2006 00:00
- Tadeusz
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Papryka z grilla z czosnkiem i bazylią
-
Papryka z grilla z czosnkiem
-
Cebula z grilla z pomidorkami koktajlowymi
-
Bakłażan, cukinia i pory z grilla z sosem pesto
-
Makrela z grilla z cukinią i pomidorem
-
Grillowana papryka z farszem z kiełbasy, jabłek i cukinii
-
Plastry cukinii w marynacie na grilla Iwony
-
Cebula z niespodzianką na grilla