Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zupa mleczna

Zupa mleczna z grzankami

Składniki: mleko 2 litry grzanki 6 sztuk cukier puder 30 g masło 10 g Sposób przyrządzenia: Grzanki należy skropić mlekiem, następnie posypać cukrem i ułożyć na brytfance uprzednio wysmarowanej masłem. Grzanki należy lekko zapiec w nagrzanym piekarniku. Grzanki należy ułożyć na talerzach i zalać gorącym (od razu po przegotowaniu) mlekiem. Zupę podawać od razu. Przepis…

Zupa NIC Ilony

Składniki: mleko 2 litry wanilia 1/4 laski jajka 6 sztuk cukier 18 dag ryż 12 dag masło 1 dag Sposób przyrządzenia: Mleko należy przelać do garnka i zagotować je wraz z wanilią. Żółtka oddzielone od białek należy wymieszać z cukrem. Białka należy ubić na sztywną pianę z częścią cukru. Gdy mleko zacznie wrzeć należy kłaść…

Zupa migdałowa Janiny

Składniki: 25 dag. migdałów 1 litr mleka sojowego 2 łyżki rodzynek 1/2 szklanki ryżu brązowego cynamon Sposób przygotowania; Ryż ugotuj na sypko, migdały sparz wrzątkiem, obierz ze skórki i ubij w moździerzu z dodatkiem wody , aby wytworzył się olej. Ubitą masę rozprowadź gorącym mlekiem sojowym. Dodaj cynamon, rodzynki i podgrzewaj na małym ogniu. Podawaj…