Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zatrucie alkoholem

Ciepła wybawicielka

Różne są teorie, ja praktykuje jedną (na mnie działa), podczas picia alkoholu zapijam ciepłą (nie gorącą) herbatą z cytryną i cukrem. Metodę tą poznałem parę lat temu od bywalców za Bugiem gdzie jest stosowana z powodzeniem. Wiem że alkohol popijać ciepłym nie jest łatwo ale idzie sie przyzwyczaić. Od czasu gdy stosuje tę technikę nie…

Metro ;)

Iść do pierwszego lepszego sklepu z nabiałem i kupić maly kefir. Najlepiej zimny lub schłodzony. Kupic bilet do metra i wsiąść w pierwszy lepszy pociąg. W pociagu wstrzasnąć kefirek, delikatnie go otworzyć. Ostrożnie zlizac z pokrywy osiadły kefir. Wypic go duszkiem. Wysiąść z pociagu i zapomniec o kacu

Nazajutrz, czyli sposób na kaca

Teoria: Stan tzw. kaca spowodowany jest spożyciem nadmiernej ilości alkoholu, czyli zatruciem organizmu substancją dla niego nienaturalną. Głównym czynnikiem powodującym ten stan nie jest alkohol etylowy (C2H5OH), który jak nam się wydaje piliśmy, lecz zawarty w nim w ilościach śladowych alkohol metylowy (CH3OH). Nie w każdym alkoholu, który nabywamy w sklepie jest go tyle samo…