Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z wina

Cool

Składniki: 60 ml czerwonego, wytrawnego wina 40 ml rumu 10 ml z cytryny 20 ml soku z pomarańczy 20 ml syropu z cukru Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać. Przez sito przelać do szklanki.

Hary

Składniki: 100 ml białego, wytrawnego wina 30 ml koniaku 10 ml soku z cytryny 10 ml syropu z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Bosman

Składniki: 90 ml czerwonego, wytrawnego wina 20 ml koniaku 20 ml likieru jeżynowego 20 ml whisky Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Francuz

Składniki: 100 ml czerwonego, wytrawnego wina 10 ml koniaku 20 ml likieru morelowego 20 ml soku z pomarańczy Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Montmartre

Składniki: 100 ml białego, wytrawnego wina 30 ml wódki 10 ml soku z cytryny 10 ml syropu z cukru Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.