Składniki:
- ½ kg ugotowanych krewetek
- 1 kieliszek tequili
- 1 łyżeczka sambalu
- 2 łyżki sosu sojowego
- 2 łyżki oliwy z oliwek
Składniki: 30 ml tequili 20 ml soku z papai 20 ml soku z marakui 20 ml soku z cytryny Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 30 ml tequili 15 ml likieru wiśniowego 10 ml soku z cytryny 1 białko 5 ml syropu z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 40 ml tequili 15 ml soku z gujawy 5 ml soku z pomarańczy 5 ml soku z limonki Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 40 ml tequili 10 ml koniaku 10 ml soku z limonki 5 ml syropu z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.