Składniki:
- 60 ml ginu
- 3 krople wytrawnego wermutu
- zielona oliwka
- skórka z cytryny
- 8 kostek lodu
Składniki: 20 ml ginu 20 ml Noily-Prat 10 ml Apricot Brandy 10 ml Cointreau 8 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki wymieszać w shakerze razem z pokruszonym lodem. Następnie przelać do kieliszka koktajlowego.
Składniki: 20 ml ginu 20 ml Martini biano 20 ml wytrawnego wina musującego 6 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki wymieszać w shakerze razem z pokruszonym lodem. Następnie przelać do kieliszka koktajlowego. Przed podaniem plasterkiem limonki.
Składniki: 40 ml ginu 20 ml żółtego Grande Chartreuse 8 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki koktajlu wymieszać w shakerze razem z pokruszonym lodem. Następnie przecedzić przez sitko i przelać do kieliszka koktajlowego.
Składniki: 20 ml ginu 10 ml różowego wermutu 10 ml wytrawnego wermutu 20 ml soku z pomarańczowego 8 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki koktajlu wymieszać w shakerze razem z pokruszonym lodem. Następnie przelać do kieliszka koktajlowego.