Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z ginem

Spencer

Składniki: 20 ml ginu 20 ml likieru morelowego 3 krople Angostury 1 łyżeczka soku pomarańczowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Singapur ziołowy

Składniki: 30 ml ginu 10 ml likieru wiśniowego 1 łyżeczka likieru ziołowego sok z cytryny i ananasa do smaku Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem soków z  dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Uzupełnić sokami.

Singapur

Składniki: 40 ml ginu 20 ml likieru wiśniowego 20 ml soku z cytryny woda sodowa Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wody sodowej, z  dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Uzupełnić wodą sodową.