Cykl – przepisy mistrzów. Składniki: (5 porcji) Polędwica wołowa – 1,2 kg Marynata: ziele angielskie, rozmaryn, sól, pieprz, oliwa Całe borowiki – 5 szt. Borowiki do sosu – 20 g. Cebula – 3 średnie szt. Sól, pieprz Masło Śmietana 18% Sposób przyrządzenia: Polędwicę marynować 24 godziny. Smażyć na średnio gorącym grillu 6 minut z jednej…
Tag: wołowa
Wołowina
Polędwica wołowa w bekonie
by marek • • 0 Comments
Cykl – przepisy mistrzów. Składniki: Polędwica wołowa – 150 g. Bekon – 1 plasterek Szpinak – około 50 g. Młode ziemniaki – 3 szt. Borowiki – 3 szt. Młody czosnek – 2 gałązki Pomidorki cherry – 2 szt. Kiełki Ser oscypek – 1 gruby plaster Świeży tymianek Sposób przyrządzenia: Polędwicę nasmarować marynatą (tymianek, olej, czosnek,…