Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: woda sodowa

Król Karol

Składniki: 100 ml Bourbona 20 ml wody sodowej 10 listków mięty łyżeczka cukru pudru kilka kostek pokruszonego lodu Sposób wykonania: Listki mięty rozetrzeć razem z cukrem po czym dodać je do Burbona. Wlać jeszcze wodę sodową i całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu.

Drink miętowy

Składniki: 80 ml likieru miętowego sok z cytryny cukier puder kostki lodu woda sodowa świeża mięta Sposób wykonania: Likier doprawić do smaku sokiem z cytryny oraz cukrem pudrem. Wrzucić kostki lodu i uzupełnić wodą sodową. Udekorować listkami mięty.

Scarlet

Składniki: grenadyna cukier 2 łyżeczki soku z limonki 1 łyżeczka cukru 10 ml syropu malinowego kostki lodu 100 ml wody sodowej maliny mięta Sposób wykonania: Brzegi szklanek zanurzyć w grenadynie a potem w cukrze. Następnie sok z limonki wymieszać z cukrem i syropem malinowym. Wrzucić jeszcze kostki lodu oraz wlać wodę sodową. Udekorować listkami mięty.

Rum z wisienką i plasterkiem cytryny

Składniki: 1 łyżeczka syropu cukrowego sok z ½ cytryny 40 ml białego rumu kostki lodu woda sodowa 1 wisienka koktajlowa ½ plasterki cytryny Sposób wykonania; Do shakera wlać syrop cukrowy, sok z cytryny oraz rum. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu i uzupełnić wodą sodową. Przed podaniem wrzucić jeszcze wisienkę i plasterek…