Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w maśle

Cielęce nerki w maśle

Składniki: 4 nerki cielęce 1 ząbek czosnku 2 łyżki masła 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz 1 szkl bulionu warzywnego Sposób wykonania: Mięso oczyścić z błon i tłuszczu po czym natrzeć je solą, pieprzem oraz rozgniecionym czosnku po czym obsmażyć je na rozgrzanym tłuszczu. Wówczas zalać mięso bulionem i trzymać na małym ogniu około…

Nerki cielęce w maśle

Składniki: 4 nerki cielęce 1 ząbek czosnku 2 łyżki masła 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz 1 szkl bulionu warzywnego Sposób wykonania: Nerki dokładnie oczyścić, przekroić je na pół po czym natrzeć rozgniecionym czosnkiem i oprószyć solą oraz pieprzem. Następnie obsmażyć ze wszystkich  stron na rozgrzanym tłuszczu po czym wlać bulion i trzymać na…

Marchewka w maśle

Składniki: 80 dag marchewki 6 dag masła 1 łyżeczka cukru sól zielona pietruszka Sposób wykonania: Marchewkę zalać wodą po czym gotować aż prawie cała woda wyparuje, wówczas dodać masło i posiekaną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz cukrem.