Składniki:
- 20 ml likieru ziołowego
- 2 łyżeczki likieru z gorzkich pomarańczy
- 10 ml ginu
- szampan
Składniki: 30 ml likieru wiśniowego 30 ml ginu szampan Sposób przyrządzenia: Składniki z wyjątkiem szampana wlać do shakera, dodać lód, wstrząsając wymieszać, przelać do szklanki i uzupełnić szampanem.
Składniki: 30 ml likieru pomarańczowego 30 ml soku grejpfrutowego kilka kropli wody różanej szampan Sposób przyrządzenia: Składniki z wyjątkiem szampana wlać do shakera, dodać lód, wstrząsając wymieszać, przelać do szklanki i uzupełnić szampanem.
Składniki: 20 ml likieru z czarnej porzeczki 20 ml wódki szampan Sposób przyrządzenia: Do szklanki wlać likier i wódkę, dodać lód, wymieszać, uzupełnić szampanem, ponownie delikatnie zamieszać.
Składniki: 10 ml likieru malinowego 100 ml szampana Sposób przyrządzenia: Do szklanki wlać likier, dodać lód, wymieszać, uzupełnić szampanem, ponownie delikatnie zamieszać.