Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: syrop z granatów

Love story

Składniki: 20 ml Pecher Mignon 100 ml szampana 20 ml soku z pomarańczy ½ łyżeczki syropu z granatu 8 kostek lodu  Sposób wykonania: Składniki koktajlu wymieszać ze sobą w shakerze (oprócz szampana) razem z pokruszonym lodem. Następnie przelać do kieliszka. Uzupełnić szampanem.

Amazonce

Składniki; 20 ml koniaku 10 ml soku z cytryny 2 ml syropu z granatów 120 ml schłodzonego szampana 6 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki wymieszać ze sobą w shakerze (oprócz szampana). Następnie koktajl przecedzić przez sitko i przelać do kieliszka. Dodać kostki lodu i uzupełnić szampanem.  

Kingston

Składniki: 30 ml Jamaica Rum 20 ml ginu 1 łyżeczka syropu z owoców granatu 10 ml soku z cytryny 8 kostek lodu Sposób wykonania: Wszystkie składniki połączyć z sobą w shakerze razem z pokruszonym lodem. Następnie przelać do wysokiej szklanki.