
Składniki:
-
- 50 dag mieszanego mięsa mielonego
- 4 cebule
- natka pietruszki
- jajko
- łyżka masła
- bułka tarta
- oliwa
- szczypta cukru,
- 1 rozpuszczona kostka rosołowa
- szklanka jasnego piwa
- sól, pieprz, gałka muszkatołowa
- mąka
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1szczupak 2jaja ugotowwane na twardo 1jajo surowe 1/2czerstwej bułki koper lub pietruszka 5dkg masła sól, piepsz Sposób przygotowania: Szczupaka obciągnąć ze skóry, obrać z ości,namoczoną bułkę mięso rybie przekręcić przez maszynkę, do mmasy dodać żółtka, białko na ubite na pianę, rozpuszczony tłuszcz,posiekaną pietruszkę ,wymieszać dobrze i nałożyć do skóry.Gotować na wywarze z włoszczyzny owiniętego…
Składniki:50 ml mleka 10 ml malibu odrobina ajerkoniaku białe parasolki wysokie szklanki Sposób przyrządzenia:Mleko schłodzone wlać w szklankę, wlać ajerkoniak i wymieszać,do tego dodać malibu. Ozdobic parasolką i … smacznego 🙂