
Składniki:
- 1 duży ogórek
- 3 łodygi selera
- 2 filiżanki kiełek fasoli
- 1 bulwa kopru włoskiego

Składniki: 500 g jeżyn 500 g jagód 500 g truskawek bez szypułek 1 obrana limonka Sposób wykonania: Jeżyny, jagody i truskawki zmiksować ze sobą. Dodać sok z limonki i dokładnie wymieszać.
Składniki: 250 g jeżyn 2 obrane grejpfruty 3 dojrzałe gruszki Sposób wykonania: Jeżyny, obrane gruszki i grejpfruty dokładnie ze sobą zmiksować ze sobą. Sok przelać do szklanki.
Składniki: 3 średniej wielkości pomidory 2 małe czerwone papryki 4 pęczki pietruszki 3 marchewki Sposób wykonania: Pomidory, paprykę, marchewkę i natkę pietruszki dokładnie ze sobą zmiksować. Sok przelać do szklanki.
Składniki: 2 pasternaki 4 łodygi selera 4 średniej wielkości gruszki Sposób wykonania: Z Pasternaka, selera i gruszki wycisnąć sok. Razem dokładnie wymieszać.