
Składniki:
- 3 brzoskwinie
- 8 moreli
- 2 pomarańcze
- 1 kiwi
- 2 łyżki posiekanych orzechów laskowych
- 3 łyżki wiśni
- sok z 1/2 cytryny
- cukier
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 40 dag owoców (maliny, poziomki, truskawki) 3 białka 4 łyżki cukru kilka biszkoptów Sposób wykonania: Owoce umyć i przełożyć do salaterki. Białka ubić z cukrem i polać owoce. Udekorować biszkoptami.
Składniki: 20 dag zielonych winogron 20 dag śliwek 1 cebula 20 dag sera Goudy sos: 4 łyżki oleju sok z cytryny cukier sól pieprz Sposób wykonania: Winogrona i śliwki przekroić na połówki, cebulę posiekać a ser pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Następnie składniki podane na sos połączyć i polać nim sałatkę.
Składniki: 40 dag winogron 2 kubeczki serka homogenizowanego 2 szklanki jogurtu 3 jabłka 2 łyżki cukru sok z cytryny Sposób wykonania: Winogrona umyć i przełożyć do salaterki, dodać pokrojone w kostkę jabłka. Serek roztrzepać z jogurtem, sokiem z cytryny i cukrem. Sosem polać owoce.
Składniki: 25 dag winogron 1 szklanka śmietanki 3 łyżki cukru pudru drobne biszkopty Sposób wykonania: Winogrona umyć i przełożyć do pucharków. Następnie śmietankę ubić razem z cukrem i polać nią owoce. Na koniec posypać pokruszonymi biszkoptami.