Składniki:
- 100 g poziomek
- 2 łyżeczki posiekanych listków mięty
- 1 łyżeczka miodu
- 200 ml maślanki
Składniki: 100 g truskawek 100 g malin 100 g poziomek 100 ml soku jabłkowego Kostki lodu Sposób wykonania: Truskawki, maliny i poziomki zmiksować ze sobą po czym rozcieńczyć je sokiem jabłkowym. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu.
Składniki: 1 jabłko ½ cytryny ½ l wody cukier Sposób wykonania: Jabłka nie obierać, pokroić na mniejsze kawałki i razem z sokiem z cytryny zmiksować. Następnie wlać wodę i jeszcze raz zmiksować. Na koniec doprawić do smaku cukrem.
Składniki: 3 pomidory sól cukier pieprz woda Sposób wykonania: Obrane pomidory zmiksować. Doprawić do smaku solą, cukrem oraz pieprzem. Gdy sok wyjdzie za gesty można rozcieńczyć go wodą.
Składniki: 1 seler 1 cytryna 700 ml wody cukier Sposób wykonania: Obrany seler pokroić na mniejsze kawałki i zmiksować je razem z sokiem z cytryny. Następnie wymieszać razem z woda i przelać do szklanki. Doprawić do smaku cukrem.