Składniki: 25 dag twarogu łyżka bitej śmietany sól pieprz rzodkiewka 2 łyżki posiekaj natki pietruszki 2 łyżki posiekanego szczypiorku ząbek czosnku Sposób wykonania: Twaróg rozdrobnić widelcem po czym dodać do niego rzodkiewkę pokrojoną w kosteczkę, posiekany czosnek oraz posiekaną zieleninę. Całość dokładnie wymieszać pod koniec dodając jeszcze bitą śmietanę oraz sól i pieprz do smaku.
Tag: sery
Listy
Pasta z sera pleśniowego
by Karol Sobiecki • • 0 Comments
Składniki: 7dkg sera pleśniowego Paczka konopi 1 porcja tartego parmezanu Sposób wykonania: Ser lekko podgrzać w piekarniku aby się rozpuścił. Wówczas dodać do niego konopie i dokładnie wymieszać. Posypać startym parmezanem.
Listy
Pasta jajeczna Ewy
by Ewa Pikuła • • 0 Comments
Składniki: jajka gotowane majonez sól pieprz Sposób wykonania: Ugotowane i obrane jajka posiekać po czym dodać majonez i dokładnie wymieszać, Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.


-300x247.jpg)
.jpg)