Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pręga

Gicz (pręga) cielęca pieczona z kurkami.

Składniki: 1 kg giczy cielęcej, 80 g smalcu, ¼ kg grzybów kurek  30 g mąki, 1 szklanka śmietany, pęczek naci pietruszki, 1 łyżeczka kminku, sól, czarny pieprz zmielony do smaku. Sposób przyrządzenia: Gicz umyć, posolić, dusić w małej ilości wody pod przykryciem. Z półmiękkiej giczy obrać usunąć kości, włożyć do brytfanny lub naczynie żaroodpornego, obłożyć…

Pręga wołowa w ostrym sosie paprykowym

Skład: 2,5kg pręgi wołowej seler marchew cebula pomidory papryka sok z cytryny papryczka chili sos sojowy olej sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Miso umyć, osuszyć, obsmażyć na oleju. Seler, marchew, cebulę i czosnek obrać, rozdrobnić, dodać do smażącego się mięsa, podlać wodą, dodać przyprawy wedle uznania, dusić pod przykryciem. Przygotować sos paprykowy. Paprykę przypiec w piekarniku,…