Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: posypka

Migdałowo-owsiana posypka do deserów

Składniki: 1 szkl. płatków owsianych 1 szkl. płatków migdałowych łyżka masła łyżka cukru Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle zarumienić płatki migdałowe oraz owsiane. Następnie dodać do nich cukier i cały czas mieszając trzymać na ogniu aż się przyrumienią. Idealna aby posypać deser, lub jako spód do pucharków pod owoce.

Muffinki z kolorową posypką

Składniki: 2 jajka 100 g cukru cukier waniliowy 250 g mąki 2 łyżeczki kakao Łyżeczka proszku do pieczenia ½ skzl. mleka ¾ szkl. gęstej kwaśnej śmietany 3 łyżki oleju garść rodzynków kawałek tabliczki czekolady masło gotowa polewa czekoladowa posypka do ciast Sposób wykonania: Jajka zmiksować z dodatkiem mąki, kakao, cukru, cukru waniliowego oraz proszku do…

Francuskie ciastka z czekoladą

Składniki: 30 dag mrożonego ciasta francuskiego 10 dag czekolady czekoladowa posypka Sposób wykonania;Ciasto francuskie rozmrozić po czym go rozwałkować i wyciąć z niego podłużne ciasteczka.Następnie ułożyć je na blasze schłodzonej wodą i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 10-15 minut.Połowę upieczonych ciasteczek posmarować roztopioną czekoladą i przykryć resztą ciasteczek.Delikatnie je docisnąć, polać czekoladą…