Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pekińska

Sałatka z kapusty, selera i ogórka

Składniki: kapusta pekińska 3 łodygi selera naciowego 3 małe ogórki małosolne zielona papryka por pęczek świeżej bazylii 3 łyżki sosu winegret z czosnkiem Sposób wykonania; Kapustę poszlakować, selera zetrzeć na tarce. Następnie ogórki pokroić w plasterki, papryki w paski a pora w krążki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i polać sosem. Na koniec udekorować listkami…

Sałatka z kapusty, pomidora i oliwek

Składniki: 1 kapusta pekińska 1 pomidor 1 cebula puszka tuńczyka w oleju kilka zielonych i czarnych oliwek 1puszka czerwonej fasoli kostka sera feta Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, pomidora pokroić na cząstki a cebulę posiekać. Dodać jeszcze tuńczyka rozdrobnionego na kawałki, oliwki, fasolę odsączoną z zalewy oraz ser pokrojony w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.

Surówka z kapusty, śliwek i rodzynek

Składniki: 1/2 główki białej  kapusty / kapusty pekińskiej 2 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy sok z 1/2 cytryny 2 łyżki sosu sojowego łyżka rodzynek 10 suszonych śliwek 10 łuskanych orzechów włoskich Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, czosnek i orzechy posiekać. Dodać jeszcze rodzynki oraz śliwki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Następnie sok z cytryny wymieszać z…

Surówka z kapusty pekińskiej i banana

Składniki: 1 kapusta pekińska 2 banany 40 g płatków migdałowych sok z 1 cytryny 4 łyżki oleju sól cukier Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, odcisnąć powstały sok. Natomiast banan obrać i pokroić na plasterki, dodać do kapusty . Następnie  olej wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić do smaku solą oraz cukrem i polać sałatkę. Całość delikatnie…