Składniki: 1 laska kiełbasa zwyczajnej 2 jajka ugotowane na twardo pęczek natki pietruszki kilka łyżek majonezu Sposób wykonania: Kiełbasę razem z jajkiem i natką pietruszki zemleć. Następnie dodać majonez i dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Tag: pasta
Listy
Pasta jajeczna z natką pietruszki
by Kasia Napora • • 0 Comments
Składniki: odrobina żółtego sera 3 jaja ugotowane na twardo majonez 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Obrane jajka pokroić w kostkę i dodać do sera, dokładnie utrzeć. Następnie dodać majonez oraz posiekany szczypiorek. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Listy
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
by Kasia Napora • • 0 Comments
Składniki: odrobina żółtego sera 3 jaja ugotowane na twardo majonez 2 łyżki posiekanego szczypiorku sól pieprz Sposób wykonania: Obrane jajka pokroić w kostkę i dodać do sera, dokładnie utrzeć. Następnie dodać majonez oraz posiekany szczypiorek. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Listy
Pasta jajeczna Kasi
by Kasia Napora • • 0 Comments
Składniki: odrobina żółtego sera 3 jaja ugotowane na twardo majonez sól pieprz Sposób wykonania: Obrane jajka pokroić w kostkę i dodać do sera, dokładnie utrzeć. Następnie dodać majonez i dokładnie wymieszać aż składniki się połączą. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.