Składniki: 500 g jeżyn 500 g jagód 500 g truskawek bez szypułek 1 obrana limonka Sposób wykonania: Jeżyny, jagody i truskawki zmiksować ze sobą. Dodać sok z limonki i dokładnie wymieszać.
Tag: napoje
Listy
Sok pomidorowo-paprykowy z natką pietruszki
by Kornelia Olek • • 0 Comments
Składniki: 3 średniej wielkości pomidory 2 małe czerwone papryki 4 pęczki pietruszki 3 marchewki Sposób wykonania: Pomidory, paprykę, marchewkę i natkę pietruszki dokładnie ze sobą zmiksować. Sok przelać do szklanki.
Listy
Sok pomarańczowy z imbirem
by Teresa Chudzińska • • 0 Comments
Składniki: 4 obrane pomarańcze 2,5 cm kawałek imbiru 4 łodygi selera 1 mały słodki ziemniak, obrany i przepołowiony Sposób wykonania: Obrane pomarańczę, selera i ziemniaka zmiksować ze sobą. Dodać starty imbir i dokładnie wymieszać.
Listy
Sok warzywny z natką
by Agnieszka Łukawska • • 0 Comments
Składniki: 3 średnie pomidory 1 duży ogórek 1 duży pęczek świeżej pietruszki 3 średniej wielkości marchewki Sposób wykonania: Z warzyw wycisnąć sok a natkę posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.
Listy
Napój jabłkowo-żurawinowy
by Zuzanna Gądek • • 0 Comments
Składniki: 2 jabłka 1 i ¼ szklanki żurawiny Sposób wykonania: Obrane jabłko razem z żurawinami dokładnie ze sobą zmiksować. Sok przelać do szklanki.