Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: likier pomarańczowy

Kolega

Składniki: 40 ml Jameson Irish Whisky 1/2 barowej łyżeczki wódki anyżowej Pastis 1/2 barowej łyżeczki likieru pomarańczowego 15 kropli likieru Maraschino 8 kropli Angostury Bitters 1/2 plastra pomarańczy 1 zielona oliwka kilka kostek lodu Sposób wykonania: Do shakera wlać whisky, wódkę, likiery, kilka kropli angostury. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki. Przed podaniem wrzucić kostki…

Pierścień

Składniki: 15 ml ginu 10 ml likieru pomarańczowego 10 ml rumu 10 ml syropu z granatów 10 ml soku z cytryny Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Whisky z grenadyną

Składniki: 10 ml whisky 20 ml grenadyny 20 ml soku z cytryny kilka kropel likieru pomarańczowego kostki lodu różowe wino musujące 2 plasterki cytryny Sposób wykonania: Whisky wymieszać z grenadyną, sokiem z cytryny i likierem pomarańczowym. Przelać do szklanki i wrzucić kostki lodu. Uzupełnić winem musującym. Udekorować plasterkami cytryny.