Składniki:
- 80 ml soku ananasowego
- 40 ml soku z limety
- 20 ml kremu kokosowego
- 10 ml grenadyny
- kiwi
- kilka porzeczek
Składniki: 80 ml soku ananasowego 60 ml soku jabłkowego 1 żółtko jajka 10 ml kremu kokosowego 10 ml niebieskiego curacao kruszony lód Sposób wykonania: Do shakera walać soki, krem kokosowy oraz curacao. Dodać jeszcze żółtko oraz kruszony lód. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki.
Składniki: 20 ml soku z cytryny 80 ml soku ananasowego 1 żółtko jajka 20 ml kremu koksowego 3 łyżeczki zmiksowanych kiwi kostki lodu Sposób wykonania: Do shakera wlać sok z cytryny i ananasa. Dodać żółtko oraz krem kokosowy. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu. Udekorować kiełkami z miąższu z kiwi.
Składniki: 120 ml soku ananasowego 1 żółtko jajka 20 ml kremu kokosowego kostki lodu listki mięty Sposób wykonania: Do shakera wlać sok oraz krem kokosowy. Dodać żółtko i kilka kostek lodu. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Udekorować listkami mięty.
Składniki: 20 ml tequili 20 ml likieru kahlua 20 ml kremu kokosowego 20 ml śmietanki kostki lodu Sposób wykonania; Tequilę wymieszać z likierem, kremem kokosowym i śmietanką. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić jeszcze kostki lodu.