.jpg)
Składniki:
- 2 mango
- 2 pomarańcze
- 1 ananas
- 1 l maślanki
- 3 łyżki kremu kokosowego
- mielony cynamon
.jpg)
Składniki: 300 g moreli 100 ml soku z pomarańczy 500 ml kefiru 1 op cukru waniliowego 50 g cukru Sposób wykonania: Morele pokroić na mniejsze kawałki. Dodać kefir, sok z c cytryny. Wsypać cukier i cukier waniliowy. Całość dokładnie zmiksować na gładki koktajl.
Składniki: 375 ml mleka 125 ml soku z marakui sok z ½ cytryny kilka kropel syropu morelowego 250 ml sorbetu cytrynowego Sposób wykonania: Mleko wymieszać z marakuią, sokiem z cytryny i syropem migdałowym. Sorbet rozłożyć w szklankach i zalać je koktajlem.
Składniki: 100 g miękkich gruszek 1 szczypta sproszkowanych goździków 250 ml mleka 2 kulki lodów śmietankowych 80 g syropu czekoladowego wiórki czekoladowe Sposób wykonania; Gruszki zmiksować z mlekiem, syropem czekoladowym i sproszkowanymi goździkami. Dodać lody i dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki i posypać wiórkami czekoladowymi.