Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: gorąca czekolada

Gorąca czekolada z cynamonem

Składniki: 500 ml mleka 3 łyżki kakao 1 op cukru waniliowego ½ łyżeczki cynamonu 4 łyżki śmietanki 2 żółtka 1 łyżka cukru 4 laski cynamonu płatki migdałowe Sposób wykonania: Mleko wymieszać z cynamonem, cukrem waniliowym, kakao i śmietanką. Całość podgrzać na małym ogniu. Wówczas wlać żółtko roztrzepane z cukrem. Przelać do szklanek. Dodać laskę cynamonu…

Gorący napój czekoladowy

Składniki: 60 g czekolady 90 ml syropu cukrowego 750 ml mleka 1 łyżka syropu miętowego 250 ml śmietany kremówki listki mięty Sposób wykonania: Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej po czym wymieszać ją z syropem miętowym i cukrowym. Następnie wstawić rondelek do zamrażalnika na 40 minut. Następnie śmietanę ubić na sztywno po czym dodawać stopniowo zamrożoną…

Koniak z czekoladą

Składniki: 45 ml koniaku 1 filiżanka gorącej czekolady pasek skórki pomarańczowej bita śmietana Sposób wykonania: Do szklanki wlać gorącą czekoladę. Następnie skórkę pomarańczową zwinąć i wrzucić do czekolady. Natomiast koniak ogrzać, podpalić i powoli wlewać do szklanki. Delikatnie przemieszać i udekorować bitą śmietaną.