Składniki:
- 20 ml likieru ziołowego
- 2 łyżeczki likieru z gorzkich pomarańczy
- 10 ml ginu
- szampan
Składniki: 30 ml likieru wiśniowego 30 ml ginu szampan Sposób przyrządzenia: Składniki z wyjątkiem szampana wlać do shakera, dodać lód, wstrząsając wymieszać, przelać do szklanki i uzupełnić szampanem.
Składniki: 30 ml likieru wiśniowego 10 ml likieru migdałowego 10 ml wermutu 10 ml ginu szampan Sposób przyrządzenia: Składniki z wyjątkiem szampana wlać do shakera, dodać lód, wstrząsając wymieszać, przelać do szklanki i uzupełnić szampanem.
Składniki: 25 ml ginu 25 ml soku grejpfrutowego łyżka soku z cytryny skórka z cytryny kostki lodu Sposób wykonania: Wszystkie podane składniki dokładnie ze sobą wymieszać i przelać do kieliszka. Przed podaniem wrzucić kostki lodu.
Składniki 40 ml ginu 40 ml wytrawnego wermutu kilka kostek lodu Sposób wykonania: Gin wymieszać z wermutem po czym przelać do kieliszka. Przed podaniem wrzucić kostki lodu.