Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: flip

Flip z ginem

Składniki: 40 ml winiaku 40 ml ginu 1 łyżeczka cukru 1 żółtko jajka kostki lodu 1 łyżeczka mielonej kawy Sposób wykonania: Do shakera wlać winiak oraz gin. Dodać cukier, żółtko, kawę oraz kostki lodu. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki.

Filip rumowy

Składniki:• rum 50 ml• śmietanka 25 ml• mleko 40 ml• miód 1 łyżeczka • żółtko surowe 1 sztuka• orzechy włoskie 1-2 sztuki Sposób przyrządzenia:Wymieszać wszystko w shakerze. Podawać w kieliszku do wina, na wierzchu ozdobnie posypać zmielonymi orzechami, dodać słomkę. Lekko schłodzić. Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

Owocowy flip

Składniki: – 20 ml wiśniówki – 40 ml białego wina – 1 łyżeczka cukru – 1 żółtko – 4-5 wisienek lub świeżych truskawek – szczypta cynamonu Przyrządzić w szeikerze lub mikserze, ubijając do spienienia odcedzić od lodu. Dekorować warstwą owoców na wierzchu, oprószyć cynamonem. Podawać w wysokim kieliszku do wina, ze słomką i łyżeczką.

Miodowy flip

Składniki: – 40 ml rumu – 20 ml śmietanki – 50 ml mleka – 1 łyżeczka miodu – 1 zółtko – 2 orzechy włoskie Przyrządzić w szeikerze, odcedzić od lodu. Podawać w kieliszku do wina po oprószeniu tartymi orzechami. Podwać ze 2 słomkami.

Kawowy flip

Składniki: – 20 ml brandy – 20 ml likieru kawowego – 20 ml naparu kawy – 1 żółtko – 1 łyżeczka cukru – szczypta gałki muszkatołowej Przyrządzić w szeikerze, odcedzić od lodu. Podawać w dużym kieliszku cocktailowym po oprószeniu tartą gałką muszkatołową. Podwać ze słomką.