Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: drink

Whisky z wermutem

Składniki: 3 części whiski                                        . 1 część czerwonego wermutu 2 łyżeczki campari   kostki lodu  wisienka koktajlowa  spirala ze skórki pomarańczy Sposób wykonania: Do szklanki wlać whisky, wermut i campari. Całość dokładnie wymieszać. Wrzucić kostki lodu. Udekorować wisienką koktajlowa oraz skórka z cytryny.

Rum z colą

Składniki: 40 ml rumu                          coca-cola                          kostki lodu wisienki koktajlowe Sposób wykonania; Rum wlać do szklanki. Uzupełnić coca-colą. Wrzucić kostki lodu i udekorować wisienką koktajlową.

Złote dachy

Składniki: 40 ml Scotch Whisky 20 ml czerwonego wermutu 1 kropla Angostury Bitters skórka cytrynowa kilka kostek lodu Sposób wykonania; Do shakera wlać whisky, wermut oraz angosturę. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu i udekorować skórką z cytryny.

Drink z whisky Pawła

Składniki: 40 ml whisky 10 ml wytrawnego wermutu 10 ml czerwonego wermutu 1 kropla Angostury Bitters kawałek skórki cytrynowej kilka kostek lodu Sposób wykonania; Do shakera wlać whisky, wermut i odrobinę angostury. Całość dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Wrzucić kostki lodu. Udekorować skórką z cytryny.