
Składniki:
- ½ op makaronu
- 100 g serka topionego
- 100 g masła
- 1 ząbek czosnku
- 200 g śmietany kremówki
- sól
- pieprz

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 1 ½ szkl śmietany 170 g sera gorgonzola łyżeczka suszonego tymianku 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej sól pieprz 500 g ugotowanego makaronu Sposób wykonania: Do dużej patelni wlać śmietanę, dodać pokruszony ser, tymianek i gałkę muszkatołową. Całość dokładnie wymieszać i podgrzewać na małym ogniu aż ¼ płynu odparuje. Wówczas doprawić do smaku solą oraz pieprzem.…
Składniki: 30 dkg makaronu spaghetti 15 dkg mielonego mięsa oliwa z oliwek 1 pokrojona w kostkę cebula sól, pieprz tarty parmezan 5 dkg mąki 5 dkg masła 2 szklanki mleka Sposób przyrządzenia: W rondlu rozgrzać oliwę, dodać cebulę, smażyć 3 minuty, dodać mielone mięso smażyć mieszając aż mięso zmieni kolor na brązowy, odstawić w ciepłe…