.jpg)
Portal dla osób poszukujących sprawdzonych przepisów. Dziś przepis na sos malinowy do deserów. Lista zakupów: maliny, cukier.
Składniki:
- 300 g malin
- 135 g cukru
.jpg)
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 6 mandarynek łyżeczka miodu łyżeczka winaiku łyżeczka zmilonych orzechów esencja wnailiowa ½ szkl soku pomarańczowego Sposób wykonania: Miód wymieszać z winiakiem. Następnie dodać sok pomarańczowy oraz posiekane orzechy. Doprawić do smku esencją waniliową. Mandraynki obrać i podzielić na cząsteczki. Przełozyć je do pucharków i polać sosem.
Składniki: 1 szkl. białego deserowego wina 3 żółtka 3 łyżeczki cukru 2 łyżeczki skórki z cytryny Sposób wykonania: Żółtka utrzeć razem z cukrem po czym wstawić rondek do garnka z gotująca się wodą. Wówczas nie przerywając mieszania dodawać stopniowo gorące wino. Trzymać w kąpieli wodnej aż sos zgęstnieje. Pod koniec dodać jeszcze skórkę z cytryny.
Składniki: 1 szkl. płatków owsianych 1 szkl. płatków migdałowych łyżka masła łyżka cukru Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle zarumienić płatki migdałowe oraz owsiane. Następnie dodać do nich cukier i cały czas mieszając trzymać na ogniu aż się przyrumienią. Idealna aby posypać deser, lub jako spód do pucharków pod owoce.
Składniki: 1 szkl. płatków owsianych łyżka masła łyżka cukru pudru Sposób wykonania: Na rozgrzane masło wsypać płatki oraz cukier puder. Trzymać na małym ogniu aż płatki zbrązowieją i staną się kruche, wówczas zdjąć je z ognia i zmiażdżyć. Idealne nadają się do posypania różnych deserów.