Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czarna herbata

Herbaciany poncz

Składniki: 1 filiżanka czarnej herbaty laska cynamonu 20 ml soku z limonki cukier skórka z limonki Sposób wykonania: Herbatę z dodatkiem laski cynamonu zaparzyć w gorącej wodzie. Następnie dodać jeszcze sok z limonki i doprawić do smaku cukrem. Udekorować skórką z limonki.

Złota herbata

Składniki: 3 filiżanki czarnej herbaty ½ filiżanki miodu 1 filiżanka wódki cukier waniliowy Sposób wykonania: Do herbaty wlać miód oraz wódkę. Całość dokładnie wymieszać. Herbatę podgrzać lecz nie doprowadzić do wrzenia. Przed podaniem doprawić do smaku cukrem waniliowym.

Jabłkowa herbatka

Składniki: łyżeczka czarna herbaty 1/4 szt. jabłka łyżeczka  miodu filiżanka wody Przygotowanie: Czajniczek do parzenia herbaty wyparzyć wrzątkiem. Wsypać herbatę, skropić łyżką wrzątku i postawić na podgrzewaczu. Zostawić na 2 min. Dolać 1/2 filiżanki wrzątku i pozostawić czajniczek jeszcze 5 min. na podgrzewaczu. W tym czasie z ćwiartki jabłka wyciąć gniazdo nasienne i przekroić bez…