
Składniki:
- 1 szkl borówek amerykańskich
- 250 ml jogurtu greckiego
- 1 banan
- 1 łyżeczka miodu

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 0,75 l jagód borówki amerykańskiej 0,75 l białych winogron 1 ½ szkl. jogurtu naturalnego ½ szkl. płynnego miodu 2 goździki owoce winogron listki melisy Sposób wykonania: W wysokich szklankach układać na przemian warstwę winogron i borówek. Następnie jogurt, miód i goździki zmiksować ze sobą aż składniki się spienią , wówczas polać owoce. Udekorować listkami…
Składniki: 0,75 l jagód borówki amerykańskiej ½ arbuza ½ szkl. płynnego miodu ½ szkl. białego wina sok z cytryny listki melisy Sposób wykonania: Z arbuza okrągłą łyżeczką wydrążyć kulki, które przełożyć do pucharka. Posypać je jagodami po czym przykryć folią aluminiową i wstawić do lodówki na 20 minut. W między czasie wino zmiksować razem z…
Składniki: 3 łyżki borówki amerykańskiej 1 szkl. jogurtu naturalnego 2 łyżki słodkiej śmietanki kremowej 2 łyżki płynnego miodu ½ szkl. deserowego białego wina Sposób wykonania: Jogurt ubić ze śmietanką po czym nie przerywając ubijania dodawać stopniowo mód a potem wino. Powstały sos słodzić w lodówce. W między czasie borówki przełożyć do pucharków i zalać je…